• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Helmplicht? Lees alles over de helmplicht!

Vanaf het najaar 2018 worden snorfietsers naar de rijbaan verplaatst. Dit houdt in dat het niet meer toegestaan is om met een snorfiets op het fietspad te rijden. Het gevolg hiervan is dat het dragen van een helm verplicht wordt wanneer iemand van een snorfiets gebruik maakt. Snorfietsen zijn alle scooters met een blauwe kentekenplaat. Op 14 december 2017 is de wet omtrent de helmplicht aangenomen in de Tweede Kamer. De verwachting is dan ook dat de wet definitief in zal gaan in het najaar van 2018. Ben jij in het bezit van een snorfiets en moet jij dus ook aan de helmplicht voldoen? Dan helpen we je hier graag mee bij HelmetCity.nl. We bieden je een ruim assortiment met daarin allerlei soorten helmen. Wil jij weten welke helmen wij beschikbaar hebben en welke voldoet aan jouw wensen? Op deze pagina geven we je alle informatie.

Wil je direct bekijken welke helmen we in ons assortiment hebben? Hier vind je al onze helmen!

 

Een ruim aanbod in helmen

In ons assortiment hebben we vier verschillende helmen waarmee je voldoet aan de helmplicht: integraalhelmen, jethelmen, systeemhelmen en kinderhelmen. Binnen deze categorieën hebben we allerlei helmen in diverse kleuren en stijlen. Uiteraard hebben we ook voor verschillende budgetten helmen. Bekijk daarom eens welke helm bij je past en bestel deze eenvoudig en snel in onze webshop.

 

Bereken je helmmaat

Wil je een helm aanschaffen in onze webshop maar weet je niet welke maat helm je nodig hebt? Dan kun je eenvoudig zelf je helmmaat bepalen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een meetlint. Hiermee meet je de omtrek van je voorhoofd. In de maattabel op onze website kun je vervolgens eenvoudig bekijken welke maat je nodig hebt.

 

Waarom kiezen voor HelmetCity.nl? - Helmplicht

HelmetCity.nl heeft een uitgebreid aanbod in allerlei helmen en accessoires voor snorfietsen, scooters en motoren. Ons doel is dan ook dat iedereen veilig de weg op kan. Daarom bieden we een ruim assortiment met helmen aan zodat jij eenvoudig aan de helmplicht kan voldoen. Bij HelmetCity.nl profiteer je van snelle levering en verzenden we al onze producten gratis naar je toe. Daarbij hebben we ook nog eens al onze producten op voorraad en bieden we je een veilige betaalomgeving aan.

 

Accessoires nodig? Bestel ze bij HelmetCity.nl!

Naast helmen kun je bij HelmetCity.nl ook terecht voor allerlei accessoires. Zo vind je in ons assortiment ook sloten en beschermhoezen. Bij HelmetCity.nl kun je terecht voor allerlei accessoires voor je tweewieler. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld sloten. Om te voorkomen dat je tweewieler gestolen wordt raden wij het gebruik van een slot aan. In onze online shop vind je allerlei stevige sloten waarmee je diefstal voorkomt! Sloten kun je eenvoudig bestellen via deze pagina.

 

Bekijk ons aanbod in de webshop

Wil jij voldoen aan de helmplicht die waarschijnlijk in 2018 zal ingaan? Bestel dan nu alvast je helm bij HelmetCity.nl. Je profiteert bij ons van lage prijzen en snelle levering. Bekijk daarom snel ons aanbod in de webshop en kies een helm die past bij jouw stijl.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »