• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Slot kopen?

Ga jij graag met je motor of scooter de weg op? Op openbare gelegenheden zal je deze dan ook publiekelijk moeten parkeren. Bescherm jezelf en je tweewieler tegen nare situaties en zorg ervoor dat je motor of scooter goed op slot staat op straat! HelmetCity biedt veel mogelijkheden voor een slot kopen! Welk veilig slot kies je uit het ruime assortiment?

 

Veilig op weg met de goedkope sloten van HelmetCity

Ga je graag toeren met je motor of met je scooter of gebruik je je tweewieler graag voor het doen van je boodschappen? Het is in ieder geval belangrijk dat je je voertuig goed op slot zet! Je wilt ten allen tijden voorkomen dat je motor niet meer op je parkeerplek staat wanneer je terugkomt van de supermarkt. Geef dieven geen kans wanneer ze jouw mooie motor of scooter zien staan en dek jezelf in. Bij HelmetCity kun je goedkope sloten kopen én er zo voor zorgen dat je voertuig veilig op zijn plek blijft staan. Bekijk het grote aanbod goedkope sloten op deze pagina!

 

Een slot kopen met keurmerk

Wij van HelmetCity verzekeren je van een veilig slot voor je tweewieler. Daarom bieden wij je alleen sloten met een ART-keurmerk. Deze sloten zijn allen getest en goedgekeurd door ART.  Bij het afsluiten van een verzekering is een slot met ART-keurmerk tevens in de meeste gevallen verplicht. Het aantal sterren geeft de mate van de kwaliteit van preventie aan. Op deze pagina kan je veilige en goedkope sloten vinden; deze zijn namelijk allemaal voorzien met een ART3, ART4 of ART5 keurmerk! Komt het toch voor dat je slot zich niet tegen diefstal heeft weten te weren? Wanneer je motor of scooter beveiligd was met een slot met ART-keurmerk kan je je verzekering inschakelen. Staat je tweewieler al veilig vast?

 

Voor welk slot kies je?

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan sloten. Er is keuze uit kettingsloten, schijfremsloten en muurankers. Heb jij een mooie scooter voor de deur staan? Kettingsloten zijn voornamelijk populair bij scooterrijders. Met deze sloten beveilig je je voertuig namelijk zeer snel én goedkoop. Door de compactheid van de sloten zijn ze makkelijk te vervoeren. Wil je, naast de bescherming die het kettingslot biedt, dieven nóg een stapje voor zijn? Je kunt ook kiezen voor een kettingslot met alarm. Maai het gras voor dieven weg en zet je tweewieler goed vast!

 

Optimale beveiliging met een remschijfslot of muuranker

Naast kettingsloten hebben we ook remschijfsloten in ons assortiment. Deze sloten zorgen voor een optimale beveiliging van jouw motor of scooter en zijn allemaal voorzien van een ART4-keurmerk! Een remschijfslot zit om je wiel heen en zorgt ervoor dat dieven geen schijn van kans maken. Voordat je een slot kiest, is het raadzaam om te checken of de dikte van de pen door de sleuven van de remschijf past. Wil jij een nog veiliger slot kopen? Dan kan je kiezen voor muurankers. Deze ankers plaats je gemakkelijk in de grond of in de muur en zorgen ervoor dat je motor of scooter veilig vastzit.

 

Veilig slot kopen? Zorg dat je tweewieler altijd veilig staat!

Laat je je ritten op je motor of scooter niet afnemen en beveilig je voertuig met een goed slot! Bij HelmetCity profiteer je van een snelle levering van je bestelling én producten die altijd op voorraad zijn. Kies het slot dat bij je tweewieler past en ga altijd veilig op weg!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »