• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Accessoires kopen? HelmetCity.nl

Scooter accessoires

Een scooter, brommer of motor rijden is een genot. Dat weet jij als trotse bezitter van een tweewieler waarschijnlijk maar al te goed. Toch zijn er ook situaties waar je minder blij van wordt. Een kletsnat zadel, bevroren kuiten na een stukje rijden, vliegjes in je mond of een leeggelopen accu zijn allemaal zaken die een stukje rijgenot van ons afnemen. Gelukkig hebben we bij HelmetCity de juiste scooter accessoires en motor accessoires om je tegen deze narigheden te weren en nog meer plezier te hebben van jouw voertuig! Daar vertellen we je graag meer over, dus lees gauw verder.

 

De juiste motor accessoires en scooter accessoires

Hieronder vindt je een greep uit ons aanbod met betrekking tot accessoires. Deze helpen jou om het maximale uit je tweewieler te halen. Bekijk ze meteen!

 

  • Beschermhoezen

Idealiter staat jouw scooter of motor altijd binnen. Dat is veilig en biedt de meeste bescherming tegen de weersomstandigheden. Toch zijn er altijd situaties waarin je de mogelijkheid niet hebt om jouw stalen ros binnen te parkeren. Bijvoorbeeld wanneer je ermee naar je werk gaat, of wanneer je geen eigen schuur of stalling hebt natuurlijk. Daarom vindt je jouw beschermhoes in onze webshop. Eventueel zelfs met ruimte voor je windscherm! Hierdoor blijft jouw tweewieler beschermd tegen de elementen, ook wanneer deze buiten staat. Zodra de beschermhoes eraf gaat kun je meteen opstappen en wegrijden, want jouw motor of scooter is kurkdroog en brandschoon gebleven onder de beschermhoes.

 

  • Beenkleden

Zodra de eerste warme lentedag haar intrede doet horen we de motor van de buurman ronken. Tijd voor een ritje! Hetzelfde geldt voor scooter- en snorfietsbezitters. Met een beetje zon en een schappelijke temperatuur is het rijden in de buitenlucht een stuk aangenamer. Maar wat nu wanneer jouw scooter je enige vervoersmiddel is? Dan heb je het in de winter waarschijnlijk vrij koud! Je jas houdt een hoop tegen, maar de koude wind gaat vaak dwars door je spijkerbroek heen. Kies dan voor een lekker warm beenkleed scooter. Deze plaats je gemakkelijk op je scooter. Het beenkleed scooter houdt de wind en daarmee ook de kou bij je benen vandaan, waardoor je een stuk comfortabeler van A naar B kunt brommen!

 

  • Mondstukken

Heb jij zo’n prachtige OSBE Tornado Jet helm? Dan rij je er in ieder geval modieus bij! Dit model biedt optimale bescherming en comfort. Met name wanneer je het prettig vindt om een open gezichtsdeel te hebben met jouw motorhelm is dit een ideale keuze. Toch zijn er ook situaties waarin je graag je gezicht wat meer zou beschermen. Wanneer het bijvoorbeeld onverwachts regent op de terugweg, of wanneer je door een natuurgebied rijdt waar ontzettend veel muggen en vliegen rondzweven. Kies dan voor een mondstuk. Deze is in enkele seconden aan je helm bevestigd, beschermd je gezicht en geeft bovendien ook nog eens een extra stoere look.

 

  • Acculaders

Er zijn weinig dingen zo vervelend als de situatie waarin je graag een ritje wilt maken op je motor of scooter, maar je accu leeg blijkt te zijn. Daarom hebben we verschillende acculaders in ons assortiment, waarmee je dit probleem in één klap hebt opgelost. Zo vindt je de OXFORD Oximiser 900 en de OXFORD Oximiser 3X beiden in onze webshop.

Deze acculaders werken betrouwbaar en veilig, waardoor jouw accu volledig opgeladen is wanneer jij een ritje wilt maken.

 

Al jouw motor- en scooterbenodigdheden onder één dak bij HelmetCity!

We hopen dat je binnen ons aanbod van motor accessoires en scooter accessoires hetgeen kunt vinden dat je nodig hebt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat dit dan vooral aan ons weten! We zijn je dan graag van dienst en beantwoorden jouw vragen met plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »