Met deze veilige sloten is jouw tweewieler altijd veilig

  • Geplaatst op
  • Door HelmetCity
  • Geplaatst in Sloten
Met deze veilige sloten is jouw tweewieler altijd veilig

Jouw scooter moet natuurlijk veilig op zijn plekje kunnen staan wanneer jij er niet op rijdt. Thuis kun je jouw tweewieler misschien nog in de schuur zetten, maar wanneer je ergens naartoe gaat heb je die mogelijkheid meestal niet. Om jouw scooter te beschermen is het dan ook erg belangrijk dat je een goed scooterslot hebt. Zo kunnen criminelen jouw scooter niet verplaatsen of meenemen. Je hoeft je dan niet druk te maken om de plek waar jouw scooter staat, want met onze ART goedgekeurde scootersloten staan ze altijd helemaal veilig. We vertellen je graag meer over de merken voor scootersloten in ons assortiment, dus bekijk ze gauw!

 

Scooter sloten van OXFORD

Zoals de naam al doet vermoeden is OXFORD sterk vertegenwoordigd in de tweewielermarkt van het Verenigd Koninkrijk. Daar zijn zij zelfs marktleider. Dat is niet voor niets, want de sloten van OXFORD zijn van uitmuntende kwaliteit. Wil je graag een specifiek type slot, dan zit je bij OXFORD helemaal goed. Zo kun je onder anderen sloten met een alarm in het assortiment terugvinden. Een fantastisch merk voor scootersloten, dat is OXFORD.

 

Jouw ideale scooter slot vind je bij HelmetCity!

Voor verschillende soorten gebruik zijn verschillende sloten en slottypen geschikt. Daarom vindt je verschillende typen sloten terug in onze webshop. We benoemden al even het slot met een alarm, maar daarnaast zijn er nog allerlei andere mogelijkheden. Zo is er het muuranker, waarmee je jouw scooter thuis extra goed kunt vastmaken aan de grond of muur. Daarnaast is er ook een schijfremslot beschikbaar, die het werkelijk onmogelijk maken om jouw scooter te gebruiken zonder het slot te verwijderen met de sleutel. Natuurlijk is ook het vertrouwde kettingslot terug te vinden in onze collectie. Met een kettingslot kun je jouw tweewieler bijvoorbeeld aan een paal vastmaken zodat deze veilig op slot staat.

 

Uitgebreid aanbod veilige sloten

Bekijk gerust het aanbod in onze webwinkel of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt, dan voorzien we je graag van advies met betrekking tot het beste scooterslot voor jouw wensen!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »