3 merken scooter helmen waarmee jij veilig de weg op gaat!

  • Geplaatst op
  • Door HelmetCity
  • Geplaatst in Helmen
3 merken scooter helmen waarmee jij veilig de weg op gaat!


Een helm zorgt ervoor dat je een stuk veiliger op je scooter zit. Op veel scooters is een helm zelfs verplicht. Het is dan wel zo prettig wanneer jouw helm comfortabel zit en er bovendien modieus uitziet. Daarom hebben we bij HelmetCity een ruim aanbod van verschillende scooter helmen. Zo zit er voor ieders smaak en maat een perfecte scooter helm tussen. We bieden scooter helmen van meerdere merken aan en vertellen je graag meer over onze scooter helmen! Lees gauw verder en kom erachter welke dat zijn.

 

Nitro helmen

Het merk Nitro is groot en populair. Dat is niet zonder reden. Hun filosofie draait om motor- en scooter bescherming te bieden van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Al meer dan 15 jaar zijn zij op die manier actief in de markt van helmen voor zowel motor- als scooterrijders. En met succes! Wereldwijd verkocht het merk al miljoenen helmen in meer dan 60 verschillende landen. Een helm van Nitro is dus altijd een goede keus.

 

NOX scooterhelmen

Een andere favoriet uit ons assortiment zijn de helmen van NOX. Deze voldoen uiteraard aan de laatste kwaliteitseisen en zijn bovendien een lust voor het oog! Van jethelmen tot integraalhelmen en van zwart tot knalroze, voor iedereen zit er een perfecte NOX helm tussen. Tel daarom uiterst comfortabele voeringen en krasvrije vizieren bij op en je begrijpt al snel waarom we fan zijn van NOX helmen!

 

OSBE helmen

Het helmmerk OSBE is een Italiaans paradepaardje. Je zou deze helmen dan ook zeker de Ferrari van de scooter helmen kunnen noemen. Het bedrijf bestaat al sinds 1976 en maakt ook helmen voor wintersporters, de paardensport, fietsers en motorrijders. Hierdoor zijn zij één van de weinige merken die voor ieder doel een geschikte helm ontwikkelen, of je nu met je scooter door de stad tuft of met je snowboard van de piste gaat! Kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel bij OSBE, waardoor we trots zijn op het feit dat we deze helmen in ons assortiment aan kunnen bieden!

 

Je perfecte helm uitkiezen

Bekijk gerust onze webshop en kies de helm uit die het beste bij je past. Bij alle modellen kun je rekenen op maximale veiligheid, dus daar hoeft je keuze niet van af te hangen! Benieuwd naar de juiste maat van jouw helm? Bij HelmetCity kun je online jouw helmmaat bepalen. Kom je er niet meteen uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »