Beenkleed

€44,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Een lekker warm beenkleed voor op de scooter

Voor scooterbezitters is het een opmerking die zij in de winter vaak te horen krijgen. Ben je niet van je scooter afgevroren? Dat is niet zo gek, want wanneer het koud is en jij onbeschermd tegen de elementen op de weg rijdt kan het zomaar gebeuren dat je je vingers en neus niet meer kunt voelen. Gelukkig is daar een goede oplossing voor: het beenkleed! Deze zorgt ervoor dat je het veel minder snel koud krijgt op de scooter, waardoor je het hele jaar door comfortabel kunt rijden. Lees gauw verder, dan vertellen we je meer over ons favoriete scooter accessoire.

 

De voordelen van een beenkleed

Een beenkleed voor op de scooter zorgt ervoor dat je lekker warm blijft, maar is dat dan alles? Nee, natuurlijk niet! We hebben de voordelen van het beenkleed hieronder voor je op een rij gezet.

 

  • Houdt je warm

Een geïsoleerd beenkleed vormt een extra laag over je benen, waardoor je veel gemakkelijker je warmte vast kunt houden. Jouw spijkerbroek is niet specifiek gemaakt om je warm te houden terwijl je onderweg bent, maar het beenkleed gelukkig wel! Nooit meer koude voeten en benen dus.

 

  • Beschermt tegen wind

Hetgeen er in veel gevallen voor zorgt dat je het zo ontzettend koud krijgt op de scooter is de wind. Door jouw snelheid gaat de wind door de stof van je kleding heen, waardoor het de warme lucht meeneemt en jou koud achterlaat. Het beenkleed laat geen enkel zuchtje wind door, waardoor jouw benen nog beter warm blijven.

 

  • Stopt regen

Niemand wordt vrolijk van een doorweekte broek na een scooterritje. Gelukkig is het beenkleed waterdicht, waardoor je helemaal droog op je bestemming aankomt. Een wereld van verschil.

 

Een warm beenkleed koop je bij HelmetCity.nl!

Bij HelmetCity.nl verkopen we het perfecte beenkleed voor op de scooter, waarmee jij altijd lekker warm blijft wanneer je onderweg bent. Heb je nog vragen of wil je meer advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

*LET OP: Het gaat hier alleen om het beenkleed en niet de handkappen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »