• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Beveilig je scooter met scooterslot! HelmetCity.nl

Scooterslot kopen?

Wil je dat je scooter altijd voorzien is van een stevig slot? Dan ben je bij HelmetCity aan het juiste adres. In onze webshop kun je allerlei scootersloten bestellen van hoge kwaliteit. Zet daarom je tweewieler op slot met een scooterslot van HelmetCity. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn om een scooterslot te bestellen in onze webshop? Op deze pagina geven we je meer informatie.

 

Kettingsloten waarmee je eenvoudig je scooter op slot zet

Bij HelmetCity kun je scootersloten bestellen uit verschillende categorieën zoals: kettingsloten, schijfremsloten en muurankers. Kettingsloten zijn erg populair onder scooterrijders. Met een kettingslot zet je snel en veilig je scooter op slot. Wil je een kettingslot bestellen die ook voorzien is van een alarm? Bestel dan Oxford Boss alarm met ketting, dit slot is voorzien van een ingebouwd 100 decibel alarm. 

 

Beveilig je scooter optimaal met een schijfremslot

In onze webshop vind je ook schijfremsloten. Met dit type slot kun je jouw scooter optimaal beveiligen. Een schijfremslot voorkomt namelijk dat het wiel kan draaien. Hierdoor kan een dief geen kant op met een scooter. In ons assortiment is er voor iedereen zijn/haar budget een goed schijfremslot te bestellen. Alle schijfremsloten in onze webshop zijn voorzien van het ART4 keurmerk.

 

Minder kans op diefstal met een muuranker

Wil je jouw scooter nog beter beveiligen? Bestel dan een muuranker bij HelmetCity. Deze ijzersterke sloten zijn net als veel andere sloten in ons assortiment voorzien van een ART4 keurmerk. Een muuranker kun je eenvoudig plaatsen in een muur of in de grond. Hierdoor is je scooter nog beter beveiligd.

 

ART Keurmerk - Scooterslot

Alle kettingsloten in onze webshop zijn voorzien van een ART3, ART4 of ART5 keurmerk. Dit houdt in dat het slot getest is door ART en dat deze is goedgekeurd. Wij verkopen daarom enkel sloten die door ART zijn goedgekeurd, zodat u bij eventuele diefstal altijd een beroep kan doen op uw verzekering.

 

Iedereen veilig op weg!

Bij HelmetCity vinden we het belangrijk dat je jouw tweewieler veilig op slot kunt zetten. Daarnaast is ons doel dat iedereen veilig de weg op kan. Daarom vind je naast scootersloten ook helmen in ons assortiment. We hebben allerlei helmen waarmee je veilig en stijlvol de weg op kunt gaan.

 

Bestel een scooterslot bij HelmetCity!

Wil je een scooterslot bestellen en diefstal voorkomen? Bestel dan een stevig scooterslot bij HelmetCity. Alle scootersloten die je bestelt bij HelmetCity zijn voorzien van het ART keurmerk. Daarnaast profiteer je in onze webshop van lage prijzen en snelle verzending. Uiteraard hoef je bij HelmetCity geen verzendkosten te betalen. Bekijk daarom snel welk scooterslot jij wilt bestellen en bestel deze vandaag nog bij HelmetCity.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »