• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Beveilig je tweewieler met een schijfremslot! HelmetCity.nl

Schijfremslot

Wil jij zeker zijn van optimale beveiliging van je scooter of motor wanneer deze openbaar geparkeerd staat? Zorg dat je gebruik maakt van een goed en stevig slot. Wij van HelmetCity bieden je een divers assortiment aan sloten. Kies voor een robuust schijfremslot en zorg ervoor dat je tweewieler altijd goed vaststaat!

 

Altijd en overal beveiligd

Ga je graag een paar dagen op weg met je motor of rijd je dagelijks met je scooter naar je werk? Goede beveiliging is op elke plek gewenst. Een goed schijfremslot zorgt ervoor dat je tweewieler altijd en overal goed vaststaat, zodat dieven geen kans maken. Door een schijfremslot te plaatsen na het parkeren van je voertuig, kan je met een gerust gevoel je tweewieler achterlaten op de parkeerplaats. Op deze pagina kun je verschillende schijfremsloten vinden die jouw motor of scooter goed beveiligen.

 

Wanneer kan jij een remschijfslot gebruiken?

Veel motoren en scooters hebben de mogelijkheid om beveiligd te worden middels een schijfremslot. De naam van dit slot zegt het al: het slot beveiligt de tweewieler door de remschijf vast te zetten. Dit slot zorgt ervoor dat het voor- of achterwiel geblokkeerd wordt, zodat dieven geen kans maken met je motor of scooter weg te rijden. Het slot kan beschikken over een pensluiting of een beugelsluiting. Indien je remschijf nauwe gaten of gleuven heeft, past een remschijfslot met een pensluiting van 14 millimeter bij je tweewieler. De beugelsluitingen zijn breder, namelijk 16 millimeter. Voordat je een slot aanschaft, is het belangrijk dat je de sleuven van je remschijf meet. Zo weet je zeker dat je het juiste slot bestelt die bij je tweewieler past.  

 

De voordelen van een schijfremslot

Wil je je motor of scooter met een gerust hart op de parkeerplaats achterlaten? Dan is een remschijfslot de manier om je tweewieler goed te beveiligen. Deze sloten bieden tal van voordelen. Zo zijn deze sloten erg gemakkelijk mee te nemen vanwege hun lichte gewicht en hun compacte formaat. Hoewel ze een klein formaat hebben, zijn deze sloten ook als robuust te bestempelen. Tevens zijn deze sloten eenvoudig in gebruik, zodat jij snel en gemakkelijk je tweewieler veilig vast kunt zetten. Maak jij al gebruik van een robuust en handig slot?

 

Wat is een beugelslot?  

Een beugelslot is een handig slot, waarmee je je fiets, scooter of motor op slot kan zetten. Een beugelslot is doorgaans opgebouwd uit twee onderdelen: de beugel met een U-vorm en het slothuisDe beugel is gemaakt van gehard staal, waardoor het onmogelijk is om het beugelslot door te knippen. Zelfs niet met een betonschaar. Dit maakt een beugelslot een van de veiligste sloten. Het formaat van het beugelslot kies je op basis van het voertuig dat je op slot wilt zetten. Er bestaan kleinere beugelsloten voor fietsen en brommers, en grote beugelsloten voor scooters en motors. De beugelsloten zijn over het algemeen 16 millimeter. Wil je je voertuig extra beveiligen? Dan kun je er ook voor kiezen om een beugelslot samen met een ander slot te gebruiken.  

 

Hoe gebruik je een beugelslot?  

De beste manier om het beugelslot te gebruiken is door de beugel door de voorvork en het wiel te plaatsen, of door de achterbrug en het wiel. Het beugelslot is heel gemakkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar het sleuteltje om te draaien, waardoor de beugel los komt. Vervolgens plaats je de beugel door het frame en het wiel en indien mogelijk ook vast aan een object. Zet je voertuig bijvoorbeeld vast aan een fietsenrek, lantaarnpaal, hek, boom, tralies of ander object. Zo kunnen dieven je voertuig niet meenemen naar een rustigere plek waar ze het slot kunnen forceren. De beugel kun je hierna weer sluiten, door de beugel in de gaten van het slothuis te plaatsen. Duw deze goed aan en controleer of de beugel goed vast zit. Verberg de sleutels op een veilige plek en nu is je tweewieler goed beschermd tegen diefstal!  

Gegarandeerd van een ART-keurmerk

Bij HelmetCity waarborgen we kwalitatieve producten en veiligheid op de weg. Om deze reden hebben onze sloten te allen tijde een ART-keurmerk, namelijk een ART3, ART4 of een ART5-keurmerk. Dit houdt in dat al onze sloten zijn getest én zijn goedgekeurd door stichting ART. Zo weet je zeker dat je gegarandeerd veilig de weg op gaat!

 

Voor welk slot kies je?

Wij van HelmetCity bieden je een divers assortiment aan schijfremsloten, zodat er altijd een geschikt slot voor elk persoon is. Je kunt kiezen uit sloten met en zonder alarm. Een schijfremslot met alarm is voorzien van een sirene. Ook is er keuze uit sloten met of zonder bijgevoegd kettingslot. Deze bieden extra bescherming tegen diefstallen. Daarnaast zijn er ook sloten die getest zijn op de ‘5-minute-attack’. Heb je al een keuze kunnen maken uit de vele mogelijkheden?

 

Jouw schijfremslot wordt snel geleverd

Wij zorgen er graag voor dat je tweewieler goed op slot staat. Bestel nu een stevig slot en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Dit doen we door onze producten altijd op voorraad te hebben, zodat je niet te maken hebt met een wachttijd. Met welk robuust schijfremslot zet je je tweewieler stevig vast?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »