• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Extra beveiliging met een muuranker! HelmetCity.nl

Geen producten gevonden...

Je motor of scooter veilig neerzetten met een muuranker!

Na de aankoop van jouw motor of scooter ben je waarschijnlijk ontzettend enthousiast. Je rijdt zoveel mogelijk rondjes, moet op de eerste dag twee keer tanken en hebt het vooral heel erg naar je zin. Helaas begint het op een gegeven moment te regenen, want zo gaat dat in Nederland, en wordt het tijd om even af te stappen. Je rijdt terug naar huis en haalt je kettingslot door je wiel heen voordat je naar binnen gaat. Toch ben je er niet helemaal gerust op en kijk je door het keukenraam naar buiten om te zien of je nieuwe liefde er nog wel staat. Uiteraard is dat zo, maar hoe ga je de komende nacht overleven? Speciaal voor dergelijke problemen heeft HelmetCity nu het perfecte product in ons assortiment: een muuranker! Lees gauw verder, dan vertellen we je er alles over.

 

Extra veilig je scooter of motor stallen

Sommigen hebben het geluk dat zij een garage of schuur hebben waarin zij veilig hun motor of scooter kunnen stallen. Anderen hebben geen andere keus dan hun motor of scooter buiten te laten staan. Om er zeker van te zijn dat deze nergens heengaat is een muuranker voor je motor of scooter dan een ideaal product. Je kunt het anker bevestigen aan de muur met verstevigde bouten die onmogelijk los te maken zijn. Vervolgens gebruik je het anker om je kettingslot doorheen te halen. Zo zit je motor niet alleen zelf op slot maar is deze ook nog eens rotsvast aan de muur bevestigd. Heb je geen muur waarbij je dit kunt doen? Dan kun je het anker natuurlijk ook aan de grond vastmaken. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld een verharde oprit hebt!

 

Kies voor zekerheid, bevestig een muuranker!

Herken jij je in de persoon uit de inleiding en maak je, je constant druk of jouw scooter of motor nog wel op zijn plekje staat? Dan is een muuranker perfect voor jouw situatie. Bekijk het assortiment van HelmetCity en neem gerust contact met ons op. Indien je nog vragen hebt, beantwoorden we die graag voor je!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »