• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Ruilen en retourneren bij HelmetCity.nl

 

Ruilen

Als je je ontvangen product(en) wenst te ruilen, dan kan je op het retourformulier aangeven welk product je wenst te ontvangen. Een andere (snellere) optie is het gewenste product door middel van een nieuwe bestelling te bestellen op de website. Het eerder ontvangen product kan je dan terugzenden, hiervan ontvang je dan het aankoopbedrag terug. 

 

Retourbeleid

Als particulier heb je het recht om het bij ons bestelde product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Het bestelde product dient hiervoor ongebruikt, onbeschadigd, en, indien mogelijk,  voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden naar onze klantenservice. 

Na ontvangst controleren wij het product op beschadigingen en of het niet gebruikt is (gebruikte of beschadigde artikelen worden niet retour genomen) en nemen we de retourzending in behandeling.

Ga als volgt te werk:

  • Vul ons retourformulier in.
  • Verpak het te retourneren artikel in een beschermde verpakking. Indien het product is geleverd in een doos of bijzondere hoes, verzend je de originele verpakking in deze staat terug.
  • Voeg het ingevulde retourformulier bij en stuur de zending gefrankeerd naar het onderstaande adres:

HelmetCity B.V.
Rivium 3e straat 7
2909 LH Capelle aan den IJssel

 

  • Na ontvangst nemen we de retourzending in behandeling en storten we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug.

 

Garantie

Neem in geval van garantie eerst contact met ons op via het contactformulier. Na goedkeuring volg je de hierboven bij 'Retourbeleid' genoemde stappen, waarbij je in het retourformulier een duidelijke omschrijving geeft van het gebrek of defect.

 

Afkoelingsperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »