• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Systeemhelm kopen?

Systeemhelm kopen?

Ben jij in het bezit van een prachtige tweewieler? Wanneer je op de weg rijdt met je motor, brommer, scooter of ander voertuig is het van groot belang dat je altijd veilig bent. Zorg dat jij voldoet aan de helmplicht en draag ook een steentje bij aan de veiligheid in het verkeer. Op deze pagina vind je meer informatie over de systeemhelm en de voordelen van het dragen van deze helm.

 

Bescherm jezelf met de systeemhelm

Leg jij lange afstanden af met je tweewieler of gebruik je deze vooral om boodschappen te doen? Of je nu over de grens gaat of binnen je dorp rijdt, het is te allen tijde van belang dat je veilig op weg gaat. Zorg dat je jezelf kan beschermen tegen onverwachte situaties en onvoorziene omstandigheden. Het dragen van een helm is om deze reden belangrijk. Naast zelfbescherming, biedt een helm ook comfort tijdens het rijden. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd veilig en comfortabel op je scooter, motor of tweewieler rijdt. Draag jij al een beschermende helm als je onderweg bent?

 

De voordelen van een deze helm

Veilig op weg gaan doe je door een systeemhelm te dragen. Deze helm heeft dezelfde vorm als een integraalhelm. Het verschil met een integraalhelm is dat deze helm de mogelijkheid heeft om het kinstuk los te koppelen ofwel naar boven kan worden geklapt. Hierbij wordt het gezicht blootgesteld. Dit maakt het makkelijker om met een helm op te communiceren. Wanneer je met lage snelheid rijdt, kan je met een andere tweewielerrijder praten. Ook kan men elkaar goed aankijken wanneer het kinstuk omhoog is geklapt. Daarnaast, wanneer je een boodschap wilt halen of wilt afrekenen bij een tankstation, hoef je dus niet je hele helm van je hoofd af te doen.

 

Profiteer van de vele gemakken

Indien er zich een onvoorziene situatie voordoet in het verkeer en je betrokken raakt bij een ongeluk, biedt de systeemhelm ook het voordeel van het kinstuk. Zo kan een slachtoffer gemakkelijker geholpen worden door het kinstuk omhoog te klappen; het gezicht wordt op deze manier bereikbaar. Dit maakt het gemakkelijker om te praten met het slachtoffer. Ook is het dragen van deze helm ideaal wanneer je graag gaat toeren op je tweewieler. Je hebt namelijk altijd goed zicht op de weg. Ben jij een brildrager? Deze helm voorziet brildragers van veel comfort: door het kinstuk omhoog te klappen kan je eenvoudig je bril op- en afzetten. Draag een systeemhelm onderweg en profiteer van de vele gemakken!

 

De functionaliteiten van een systeemhelm

Wij van HelmetCity bieden je een divers assortiment aan systeemhelmen. Deze zijn op een aantal factoren zeer bruikbaar op de motor of scooter. Zo hebben de meeste helmen een dubbel ventilatiesysteem. Daarnaast ervaar je comfort door het geïntegreerd instelbare zonnevizier en een helder antikras vizier. Bekijk de verschillende systeemhelmen op deze pagina en kies de helm die bij jou past! Profiteer direct van de goedkope systeemhelmen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »