• Gratis verzending
 • Snelle levering
 • Veilig en makkelijk betalen

Goedkope helm kopen?

Een goedkope helm koop je bij HelmetCity

Opzoek naar een goedkope helm met de beste kwaliteit? Bij HelmetCity ben je aan het juiste adres. Ons aanbod voor goedkope helmen blijft groeien. Zo kun je steeds meer modellen en merken terugvinden in aanbieding. Zoek je een helm van hoge kwaliteit? Je hoeft hiervoor niet altijd de hoofdprijs te betalen. Bij onze helm aanbieding kun je altijd de beste merken vinden. Zo ben je verzekerd van veiligheid, comfort en een mooie design.  

 

Wanneer moet je een helm dragen? 

In sommige steden in Nederland, zoals bijvoorbeeld Amsterdam, was iedereen al verplicht een helm te dragen. Ook voor scooter tot een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Dit geldt nu ook voor heel Nederland. Zo moet je nu bijvoorbeeld je in Rotterdam een helm dragen wanneer je een scooter hebt die maximaal 25 kilometer per uur rijdt. Vanaf een snelheid van 25 kilometer per uur ben je verplicht een helm te dragen. Voor motors is het dragen van een helm altijd verplicht. Wij bieden verschillende modellen aan zoals:

Ben je opzoek naar een goedkope helm? Bij HelmetCity ben je altijd verzekerd van veiligheid, ook tegen een lagere prijs. 

Hoe kies ik de juiste, goedkope helm uit? 

De zoektocht naar een goedkope helm is soms weleens lastig. Misschien vertrouw je het niet helemaal en heb je toch nog wat vragen over de veiligheid. Hoe kies je nu een nieuwe helm uit bij een helm aanbieding?  

 

 • Zoek reviews op 
  Voordat je een helm koopt, is het goed om reviews op te zoeken en te lezen. Je kunt hier alle informatie vinden die je nodig hebt. Ook voor goedkope helmen kun je genoeg reviews lezen. Een hoop mensen zoeken goede kwaliteit tegen een gemiddelde prijs.  
   
 • Kies het juiste merk 
  Heb je een favoriet merk, maar hebben zij geen goedkope helm in hun assortiment? Met een beperkt budget moet je toch verder kijken. Zo kun je bij HelmetCity altijd terecht om alternatieven op te zoeken tegen een lagere prijs, maar met de beste comfort en veiligheid voor jou. Het is ook altijd mogelijk om producten en accessoires van verschillende merken te combineren met elkaar.  
   
 • Ken je maat en type 

Je maat is enorm belangrijk voor je veiligheid. Een helm die niet lekker zit zorgt voor veel klachten en kan levensgevaarlijk zijn. Is je helm te strak? Dan kun je last krijgen van hoofdpijn. Zit je helm te los? Dan ben je niet goed beveiligd bij een mogelijke val. Dit wil je absoluut voorkomen. Weet je niet zeker of je de juiste maat hebt besteld? Je mag de helm opzetten en wanneer de helm niet past, heb je 14 dagen om de helm om te ruilen.  
 
Het type helm is voor iedereen anders. Ook bij het kiezen van een goedkope helm zijn er genoeg verschillende type helmen. Verder is het belangrijk om te weten dat er een groot verschil zit tussen scooterhelmen en motorhelmen. Motors gaan veel sneller en hebben betere bescherming nodig. Binnen motorhelmen zijn er nog een aantal type helmen waar je uit kunt kiezen. 

 

Goedkope helm kopen 

Heb je een beperkt budget en ben je dringend opzoek naar een goedkope helm? Bij HelmetCity kun je de beste, goedkope helm vinden! Weet je niet precies welk model je nodig hebt? Wij staan altijd voor je klaar. Je kunt ons altijd bellen voor een gezellig gesprek met het beste advies voor jou. Verder kun je ook altijd een mail sturen en zorgt HelmetCity ervoor je zo snel mogelijk te helpen bij het uitkiezen van je nieuwe, goedkope helm.  

Verder kun je ultiem genieten van de helm aanbieding met onze gratis verzendkosten en snelle levering. Veilig en goedkoop je helm gevonden, kun je hem ook altijd veilig en goedkoop bij ons afrekenen. Samen met HelmetCity ben je verzekerd en ga je met veel plezier de weg op!  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »