• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Veilig en makkelijk betalen

Kinderhelm kopen?

Geen producten gevonden...

Kinderhelm

Het is belangrijk dat veiligheid in het verkeer met de paplepel wordt ingegoten bij kinderen. Het is dan ook van belang om van jongs af aan verkeersveiligheid al aan te kaarten bij kinderen. Wanneer je je kind meeneemt op de motor of de scooter is een passende helm noodzakelijk. Op deze pagina vind je de kinderhelm voor jouw zoon of dochter!

 

Vanaf welke leeftijd neem je je kind mee?

Wil je je kind meenemen achterop de motor of scooter? Hier zijn geen strenge regels aan verbonden. Het kind hoeft geen bepaalde lengte te hebben of een bepaalde leeftijd te zijn. Het is echter wél vereist dat je kind een kinderhelm draagt en dat je kind een eigen zitplaats op het voertuig heeft. De wet schrijft verder geen wetten voor over het meenemen van een kind op een motor of soortgelijk voertuig. Denk daarom te allen tijde zelf aan de veiligheid van je kind.

 

De eisen van een kinderhelm

Hoewel de wet weinig eisen heeft wat betreft het meenemen van kinderen achterop een motor of een scooter is het dragen van een kinderhelm wel verplicht. Aan deze helm zijn tevens een paar eisen verbonden. De helm moet goed op het hoofd van je kind passen en moet een sluiting hebben. Daarnaast moet de helm EU-goedgekeurd zijn. Kinderen hebben niet dezelfde hoofdgrootte als volwassenen. Wij van HelmetCity bieden daarom ook kwalitatief goede kinderhelmen aan. Deze helmen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en hebben een kleiner formaat. Zo is er voor iedereen een passende helm! Neem jij je kinderen ook veilig mee de weg op?

 

De jethelm voor onze junioren

Op deze pagina kan je leuke en veilige kinderhelmen vinden die jouw kind op weg zullen beschermen. Deze kinderhelmen hebben namelijk een extra kleine buitenschaal van polycarbonaat en een kort helder antikras vizier. Ook kan je kind profiteren van de comfort voering binnen de helm en de snelsluiting die ervoor zorgt dat de helm stevig is bevestigd op het hoofd. Natuurlijk zien de kinderhelmen er ook mooi uit: kies je voor de zwarte of witte uitvoering?

 

Een passende helm voor elk kind

Om aan de eisen van de wet te voldoen, is het van belang dat de helm goed op het hoofd van je kind past. Bij HelmetCity kan je uit drie verschillende maten kiezen, namelijk de maten S, M en L. Om goed te kunnen bepalen hoe groot de kinderhelm precies is, staat het aantal centimeters naast de maten aangegeven. Bekijk hier welke helmmaat jij hebt! 

 

Veilig en voorbereid toeren!

Wij zorgen er graag voor dat je zo snel mogelijk veilig de weg op kunt met je kind. Zo zijn onze helmen altijd op voorraad en wordt jouw kinderhelm snel geleverd. Daarnaast profiteer je bij HelmetCity van gratis verzending van je bestelling. Bestel een kinderhelm en niets ligt je meer in de weg om samen de weg op te gaan!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »